Etiquetes

dimecres, 29 de febrer del 2012

Enhorabona!!!

Felicito a tots els meus alumnes de 4t, des del primer a l'últim de la llista. Tots van posar el seu granet de sorra en aquest treball de classe. El resultat: més que satisfactori. He de dir que m'ho he passat molt bé amb ells preparant les coreografies, i que em fan estimar cada dia més la meva assignatura!
Gràcies, nois i noies, per aquesta gran feina!
Raquel.

15 comentaris:

  1. Hola Raquel sóc l'Adrián de 4rtA.
    Respecte el acrosport em va agradar molt peró
    també ens va costar una mica memoritzar la
    coreografia,peró la cuestió es que va estar
    molt bé i que també ens va agradar molt aquesta activitat.

    Adrián

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari, Adrián.
      Tens raó en que va ser una mica difícil tot plegat, però les coses fàcils no ens ensenyen gaire... Jo estic contenta del treball que heu fet en equip, heu col·laborat tots, ens hem enfadat a vegades, però el resultat ha estat genial. Enhorabona un cop més!

      Elimina
  2. Hola soc la Mare del Adrián, he vist tots els videos i estan superbé, es nota que els nens han disfrutat amb aquesta activitat. Felicitats nois i noies de 4t i enhorabona Raquel per la teva feina i la teva paciencia jajajaa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! És un plaer treballar amb aquest grup, de veritat. Diga-li a la Cristina que ja vagi assajant, que l'any vinent li toca a ella, jajaja.
      Bon cap de setmana!

      Elimina
  3. Quan es tenen ganes i força tot es tira endavant. I els nens i nenes et donen sempre molta energia per tot. Us estimo moltissim i us trobo a faltar a tots! Què bé que treballeu a Ed. fisica eh!!!! Les classes de música sense vosaltres no són el mateix! I sense la Raquel per l'escola tampoc... un petó a tots i a totes!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Eli soc la Erika com estas ,com et ba la bida en uns altres col·legis,bina a visitar-nos algundia a 4rt A i b si tu pots si non no siusplauuuuuu!!!!!!!!.Ja em contestaras fins aviat que tornem a parlar.
      ERIKA

      Elimina
    2. Hola guapiiiiiisssssimaaaaa!!!! Jo estic be,treballant a un cole de Viladecans que es diu Montserratina. Us trobo un munt a faltar,sempre sereu els meus nens i nenes!!! I les classes de música eren estupendes al vostre costat!!!!us enyoro molt!!! Espero que estigueu aprenent moltisssssim !!!!un petó a tota la classe!!!!!

      Elimina
    3. soc la EVA PEREZ de 4rtA nosaltres tambe et troben molt a faltar ELI i ens agradaria molt que tornesis al cole o que vingesis a visitarnos per cert com et va al nou cole espero que em respongis !adeeeeeeeeeeeuuuu!
      EVA

      Elimina
    4. Evaaaaaaaaaa!!!!!! quina il·lusio!!!!!!! Saps.... millor que amb vosaltres no estaré enlloc ;) però per sort la meva feina m'agrada molt i comparteixo amb els nous nens i nenes la meva passió per la música.
      Aquest any he fet un blog de música, aixi que si teniu ganes podeu remenar que hi ha coses interessants!!!!!

      www.elidemusica.blogspot.com

      Us vindré a veure! segurísssssssim!!!! i ... passeu-vos-ho molt i molt bé a les colònies!!!!! que aneu amb unes grans mestres!!!!!! doneu-los petonets de part meva!

      us estimo molt!!!!! muassssssssss

      Elimina
  4. hola raquel soc la Nuria de 4rt b i aixo de l'acrosport ens ha costat molt pero ha sigut molt xulu i divertit jo m'ho he passat molt be fent aquest treball jajajaja tots els videos man agradat moltissim enserio bueno un petó

    ResponElimina
  5. Respostes
    1. Siiiiiii!!!!!! Soc l'Eli de música!!!!!

      Elimina
  6. Hola soc la Leire aquesta experencia de acrosport m'agradat molt encara que a costat molt .Eli espero que vinguis a visitarnos aviat

    Un peto
    Leire

    ResponElimina
  7. hola soc la EVA de 4tA yo tambe mo vaig pasar molt be fen lacrosport el ball al meu grup i a mi
    ens va costar una miqueta,pero la questio esque lem fet i ens va agradar molt espero que us agradi tant com ami.
    Un peto molt fort EVA

    ResponElimina